Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از خرم‌آباد، سیدمصطفی طاهری عصر امروز در جلسه نهایی پیگیری و نظارت میدانی مجلس شورای اسلامی در استان لرستان اظهار داشت: مسایل صنایع و معدن استان لرستان را قبل از سفر به این استان بررسی کردیم. از روز گذشته تا کنون از ۱۶ مجموعه در استان بازدید داشتیم که جمع بندی این بازدیدها و دو جلسه دیگر در ۳ حوزه تقدیم می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از سرفصل‌های مهم احیا واحد‌های غیر فعال است. میزان واحد‌های غیرفعال در لرستان نسبت به کشور یک عدد شاخص است.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: سرفصل دیگر مربوط به پروژه‌های در حال ساخت با پیشرفت بالای ۶۰ درصد است که بر اساس بررسی انجام شده ۱۱ پروژه در این حوزه وجود دارد که گیر خیلی خاصی ندارند. به نظر می‌رسد برخی از این مشکلات در سطح استان می تواند برطرف شود.

وی سرفصل سوم را وجود برخی قوانین مانع توسعه صنایع و معادن در لرستان برشمرد و افزود: قوانینی که می‌تواند جلوی سرمایه‌گذاری در استان را بگیرد نیز وجود دارد، چنانکه ۲۸۶ معدن در لرستان استعلام منفی دارند.

طاهری ادامه داد: برخی قوانین در استان‌هایی مانند لرستان مانع توسعه شده است. باید در مرکز پژوهش‌های مرکز برای حل این موضوع بررسی صورت بگیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه ۶۸ واحد در لرستان در تملک بانک‌ها است، عنوان کرد: بخشی از واحدهایی که قبلاً واگذار شده‌اند نیز مشکل دارند.

رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: ایمیدرو‌ حدود هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان پروژه‌ در لرستان دارد که سرعت آنها کم است.

وی خاطرنشان کرد: تقریبا ۴۰ درصد مجموعه‌های موجود در شهرک‌های صنعتی استان کاملا غیر فعال هستند در حالی که واحد‌های دیگر هم با ظرفیت کامل فعال نیستند و در مجموع حدود ۵۰ درصد ظرفیت تولید در شهرک‌های صنعتی لرستان تعطیل است.

طاهری سهم دانش بنیان‌ها در حوزه صنایع و معادن لرستان را کمتر از ۳۰ درصد اعلام کرد و گفت: با پیگیری صورت گرفته آنتن دهی حداقل ۱۰۰ روستای بالای بیست خانوار در این استان انجام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مصطفی طاهری صنایع لرستان صنایع و معادن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۴۱۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت‌الله علی خاتمی در مراسم گرامی‌داشت روز کار و کارگر در یکی از معادن شهرستان ماهنشان با بیان اینکه تلاشی که برای آسایش جامعه انجام می‌شود در روشن شدن چراغ زندگی افراد مؤثر است و در دین اسلام ارزش دارد، اظهار کرد، اظهار کرد: کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و رونق و شکوفایی اقتصادی قرار دارند و تلاش‌های آن‌ها بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه نگاه به کار و کارگر در دنیا براساس منفعت اقتصادی و نظام سرمایه‌داری است، عنوان کرد: در اسلام، کار و تلاش از کرامت خاصی برخوردار بوده و بر اساس فرمایش قرآن، پیامبر و ائمه اطهار (ع)، بالاترین و بهترین دریافت و برداشت انسان در دنیا تلاش است.

خاتمی با بیان اینکه کسی که برای امرار معاش خود تلاش می‌کند به مصداق جهاد با دشمن است؛ چرا که فقر یکی از بزرگترین دشمنان به شمار می‌رود.خاطرنشان کرد: مسئولان وظیفه دارند از زحمات این افراد قدردانی کنند و با تضمین امنیت شغلی، در راستای ایمنی محیط کار و ارتقای مهارت‌های شغلی بکوشند.

در ادامه مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان با بیان اینکه معادن سهم بسزایی در ایجاد اشتغال دارند، اظهار کرد: ۲۳ درصد از سهم توسعه، عمران و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان زنجان تخصیص یافته است و در این راستا سال گذشته بالغ بر ۱۵ هزار میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن استان وصول شده است.

مجید گلشنی‌منفرد تصریح کرد: مطابق تبصره ۶ ماده ۱۴ قانون معادن باید ۱۵ درصد از حقوق دولتی وصول شده به استان، برای ایجاد رفاه و توسعه با اولویت‌بخشی که معدن در آن واقع شده اختصاص یابد که بر این اساس باید ۲ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن سال گذشته به استان تخصیص می‌یافت، در حالی‌که هم اکنون شاهد اختصاص فقط ۵۳۰ میلیارد ریال به استان هستیم که پس از پیگیری‌های مکرر استاندار زنجان محقق شد.

وی تصریح کرد: این میزان تخصیص یافته تنها ۲۳ درصد از سهم توسعه و آبادانی حقوق دولتی معادن به استان است.

گلشنی اظهار امیدواری کرد: با تشدید پیگیری‌ها و وصول کامل سهم استان در این بخش، شاهد افزایش فعالیت‌های عمرانی و آبادانی شهرها و روستاهای مناطق معدنی استان باشیم.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص ۴۶۵ میلیارد ریال به شهرستان ماهنشان، عنوان کرد: در سال ۱۴۰۲، بیش از ۸۵ درصد از میزان تخصیص یافته به استان، جهت توسعه و آبادانی شهرستان ماهنشان اختصاص یافته است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در ادامه گفت: در استان ۲۰۲ معدن فعال و ۱۶۵ معدن غیرفعال داریم که دلیل اصلی غیرفعال بودن این معادن، اکتشاف نادرست و استفاده نکردن از ذخیره کامل معادن بوده است.

کد خبر 6091515

دیگر خبرها

  • مانع‌تراشی بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا
  • هاآرتص: بن‌گویر و اسموتریچ در موضوع تبادل اسرا مانع‌تراشی می‌کنند
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • صادرات اقلام فروشگاهی به کوبا/ نوسازی ۱۶۰ کارخانه نیشکر در کوبا
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • بررسی و ساماندهی توسعه شهرک صنعتی شهرستان انار
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود